torstai 20. elokuuta 2015

Pitkästä aikaa poseraus-kuvia

Heipä hei!
Taas on tullut aika väsertää postausta tänne bloginkin puolelle, vaikkei näitä tekstejä kukaan luekkaan.
Tänään siis oli minulla aikaa aamulla paljon, sillä kouluun tarvitsi kiirehtiä vasta 15:00.
Otin sitten itseäni niskasta kiinni ja siivosin kanilan. Aluksi en hoksannut ottaa kuvaa siitä, millainen
kanila oli ennen siivousta, mutta siivouksen jälkeen kuvia vasta muistin ottaa.
Tässä kuitenkin muutama kuva kanilasta siivouksen jälkeen, ennen kuin siirrytään aiheesta toiseen.






Siivouksen jälkeen päästin siis veljeni kanin (joka seikkailee välillä täällä blogin puolella) tutkimaan uutta virike nurkkausta, jossa tulee olemaan kaiken laista tekemistä, mistä kanit nyt ikinä tulisivat pitämään.
Ralli tutki innoissaan paikkoja ja oli ihan tyytyväinen siivouksen jälkeiseen puhtauteen.

Sitten päätin hakea Tuikkeen ulkoaitauksesta, mutta matkan varrella törmäsinkin nätteihin kukkasiin, joten päätin napsaista muutaman kuvan kukista ja pupusista läheisellä kivellä.
Pienen kukkaseppeleen osan siis tekaisin ja vein kivelle, jonka jälkeen menin ensimmäisenä takaisin talliin hakemaan Rallia kuvattavaksi. Se kun on niin rauhallinen, että varmasti pysyy paikallaan kuvauksissa.
Tässä pienen pieni kuvapommi söpöstä Rallista :3






Rallin kuvattuani vein pupsin takaisin häkkiin ja lompsin hakemaan Tuikkeen. Se vasta onkin operaatio kuvata enerinen kani.
No ei se Tuikkeen kuvaus tälläkään kertaa mennyt täydellisesti. Pupu yritti hypätä kiveltä alas monta kertaa, sillä totta kai vapaana juokseminen on mukavempaa, kuin jollain tyhmällä kivellä nököttäminen.
No, selvittiimpähän siitäkin kuvauksesta ja saatiin energinen pupu talliin ja muistoksi jäi vielä kourallinén suht. hyviä kuvia.
Onneksi näitä kuvaus hetkiä tulee vain muutamia kuukaudesa, sillä paljon parempia kuvia mielestäni saa, kun pupu saa liikkua vapaasti ja hyvin luonollisesti.
Mutta tässä nyt näitä Tuikkeenkin kuvia:




Tässäpä tämä postaus nyt oli. "Harvinaisen" pitkä oli. Mutta näin pitkiä tullaan välillä näkemään. Seuraava postaus sitten lauantain tienoilla :)
Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti