lauantai 16. tammikuuta 2016

Hyppyjä 16.1

Tänään lähdettiin Tuikkeen kanssa hieman ulkoilemaan. Sää oli ihan kiva ja pakkastakin vain -15 C, sillä pakkanen hellitti hieman. Aamulla nimittäin oli päälle .24 C. Onhan se tietenkin aika paljon, mutta hyvin me Tuikkeen kanssa siellä pärjättiin! :) Tuike oli innoissaan ja kaivoi lumeen kuoppia ja pisti välillä maatekkin hankeen :D.

Hetken aikaa siinä sitten juostiin yhdessä ympäri pihaa, kunnes siirryttiin hyppimään kokoamiani esteitä. Esteitä oli 4. Kaksi puupalikoista väsättyä "aloitus-lopetus esteitä", yksi pituuseste ja yksi pysty. Ns. "Parhaimmat" eli maalatut esteet olivat varastossa, joten hypittiin nyt sitten nuita hieman huonompi kuntoisia. Löysin siis vain kaksi estettä pihalta joten väsäsin puupalikoista pari estettä, kuten aiemmin jo mainitsinkin.

Mutta ei siitä nyt sen enempää.. Alas pistän koosteen (n.12s kestävän) hypyistä. Muutamalla kerralla oli kamera lopettanut kuvaamisen, mutta muutamia pätkiä oli kuitenkin onneksi tallentunut.

Hypyt meni kokonaisuudessaan hyvin, ottaen huomioon, että ollaan viimeksi esteitä hypitty joskus syksyllä! :D Nyt mentiin sellasia pieniä esteitä, koska pitää taas alkaa pikkuhiljaa korotteleen esteitä ja lisäämään niitä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti