torstai 21. tammikuuta 2016

Tietoa tulevasta ja Tuikkeen poseerausta

Tuikkeesta päätin tänään ottaa taas sellaisia ns. "poseeraus kuvia". Valoitus huoneessani oli huono mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Aluksi laitoin työpöydälleni vain viltin ja hain Tuikkeen sitten siihen, eli ei mitenkään erikoinen tausta yms..Pitää kattoo jos sais huoneeseen toiseen lamppuun uuden polttimon vanhan tilalle.
 

 Me ollaan menossa Tuikkeen kanssa muuten Limingassa järjestettäviin näyttelyihin 13.2. Mennään hakemaan pääasiassa vain kokemusta yms. kun kyseessä on vasta Tuikeen toisel Pet-näyttelyt. Ei mitenkään tavoitteellisesti olla menossa ja pisteiksi odottelen sellaista 88-90p. Osaan jo melkein arvata Tuikkeen arvostelulapun tekstin :D Varmaan käsiteltävyydestä mainitaan, kun Tuike alkaa joskus räpistellä vieraan käsittelyssä. Varmaan lukee "Jännittää, pitää käsitellä kotona enemmän". Mutta kokemustahan tässä vain mennään hakemaa.
Toinen asia mistä varmasti mainitaan, on "Hieman ylipainoinen, etupäässä voisi olla hieman enemmän lihasta, samoin takana." Mutta onhan tuo sellainen kotipupu ollut että pikkasen se on lihonnut. Kun olin reissussa niin oli hoitaja ruokkinut 2vk aikana reilusti, niin pieni leukapussi oli päässyt tulemaan, mutta näillä nyt mennään. Näyttelyistä tulee jonkunlaista videopostausta ja arvostelulapun laitan tännekkin näkyviin.

 Huomenna olisi tarkoitus kuvata Tuikkeen päivä video, joten se varmaan ilmestyy tubeen joskus lauantai-sunnuntai välillä.



2 kommenttia:

  1. Apua ompa se sulonen! <3 Mullakin on kani :) Mut sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja tykkään varsinki tän blogin ulkoasun värimaalimasta! ❤️ Ja osaat kirjottaa tosi kivoja postauksia! Liityin lukijaks❤️

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuike kiittää❤️ Kiitos tosi paljon! :) Käyn kurkkaamassa blogisi

      Poista