keskiviikko 3. elokuuta 2016

Sekalaista höpöttelyä


Tänään napsin muutamia kuvia Mildasta, Tuikkeesta ja Rallista. Kaikki ihmettelivät uutta kuvauspaikkaa ja liikkuvista puputeista oli hieman haastavaa ottaa kuvia. Mutta kyllä siitä kuitenkin selvittiin.

Ensiviikolla olisi luvassa kauan odotetut näyttelyt (joista olen puhunut liiankin monessa postauksessa) Mukaan lähtee vain Milda, seuraaviin näyttelyihin (12.11) lähtee sitten koko poppoo mukaan.
Mildalla on alkanut aivan jäätävä karvanlähtö, joten en usko, että ehtii vielä ensiviikon näyttelyihin vaihtua.. Tällä viikolla olisi tarkoitus leikata ensimmäisen kerran kynsiä Mildalta, mitähän siitäkin tulee.


En tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota, mutta nykyään blogin postaukset ovat aika samantapaisia, eli pari kuvaa ja pientä jaarittelua. Monipuolisempia postauksia alkaa tulemaan tässä lähiaikoina kun alkaa ilmestymään erinlaisia videoita, aloitetaan taas estehyppy, tulee näyttelyitä, yms.

Olenko muuten ainoa, joka ei osaa keksiä kunnollisia otsikoita postauksille? Vai ovatko postausaiheeni vain sen verran huonoja, ettei niille keksi otsikoita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti